Rólunk

A Gondozásmentes pázsitot azért hoztuk létre, hogy azok számára is elérhetővé tegyük azt az életérzést, akik előtte azt gondolták, hogy nem tehetik meg, hogy egy tökéletes, zöld kert büszke tulajdonosai legyenek. A kertek mellett kiemelt figyelmet fordítunk a teraszok és erkélyek örökzöldbe borítására és hangulatosabbá tételére.

Pázsitaink teljesen gondozásmentesek, azaz a fűnyírás megszűnik, locsolni nem kell, nem gazosodik, nem sárgul be. Üzletpolitikánk alapja, hogy olyan műfüvet biztosítsunk ügyfeleinknek, ami árban és minőségben is teljes mértékben megfelel az igényeiknek.

Évente akár 1200 liter értékes vizet lehet megtakarítani. A műfű szőnyeg anyaga víz -és légáteresztő, az alatta lévő föld nem dohosodik be.

Kapcsolat
“Hogyan lesz
Gondozásmentes
pázsitom?”

Kérj egy helyszíni felmérést,

ahol szakértő kollégáink megtervezik az általad megálmodott szép kertet vagy gyere be a bemutatótermünkbe, ahol szintén munkatársaink segítenek neked, hogy olyan végeredményt kapj, ami felülmúlja minden elvárásod.

Amint ezen lehetőségek valamelyike megtörtént, megkezdődik a kivitelezés folyamata.

Miért válaszd a Gondozásmentes Pázsitot?

Legfőbb küldetésünk:

A Gondozásmentes Pázsittal az a célunk, hogy egy olyan ár-érték arányú műfüvet tegyünk elérhetővé bárki számára, ami teljes mértékben kompromisszummentes!

A Gondozásmentes Pázsit előnyei:

  • Nem kell füvet nyírni
  • Nem kell locsolni
  • Nem szárad ki
  • Nem gazosodik
  • Kedvező ár-érték arányú
  • Nen sárgul be
  • Kisállatod / vakond nem tudja megrongálni

A missziónk alapja, hogy az elérhető ár és a minőségi műfű kéz a kézben járjon.

A holland anyacég legfőbb előnye, hogy évtizedes tapasztalattal rendelkezik és kompromisszumok nélkül a legjobb alapanyagokat használja, hogy folyamatosan a piac előtt legyen 2 lépéssel.

– A Gondozásmentes Pázsit tökéletes megoldás egyaránt kertbe és teraszra/erkélyre
– Telepítése gyors és egyszerű
– A műfű a természetességén kívül még környezetkímélő és energiatakarékos is, hiszen évente akár 1200 liter öntözővizet spórolhatsz meg vele!
– Az év 365 napján gyönyörű zöld

A gyárról

Az összes termékünk kizárólag az európai beszállítóknál érhető el! A legprecízebben kiválasztott alapanyagok felhasználásával lett tervezve, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot és a kiváló minőséget!

Hogy törekedjünk a legtökéletesebb ár-érték arányra, az összes termékünk a legmodernebb, legélethűbb fűszálakból készül, amiért egészen Hollandiáig utaztunk el, hogy megtaláljuk ezt a csúcstechnológiájú üzemet, ahonnan a műfüveink érkeznek.

A csomózó és szövő gépeink nagy hatékonyságú gyártófolyamatot biztosítanak és olyan termékekkel látnak el, amelyeket az elérhető egyik legjobb ár-érték arányú műfüvek közé sorolunk.

Mi sem bizonyítja jobban a minőséget és a megbízhatóságot, mint az, hogy a Holland gyár 8 év garanciát ad az összes műfűre, így még nagyobb biztonságot adva vásárlóinknak!